Min sponsor

måndag 25 juli 2011

trevligt inlägg

Jag kom hem igår från usa och fick se följande inlägg på en blogg, Mycket roligt att man kan insperera andra genom sitt sätt.
"
Mot Högre Höjder
Ett inlägg tillägnat Niklas LovénDagarna efter jag blivit antagen till Talangjakten, vilket var någon gång i April, blev jag kontaktad av en kille vid namn Niklas Lovén. Det visade sig att jag inte var ensam tävlingsbyggare i Växjö utan även han!

Han föreslog att vi skulle ses och köra en del pass ihop när vi ändå bor så nära. Det här var givetvis fantastiskt kul för mig! Jag har alltid tränat ensam och aldrig har det funnits någon riktig inspiration på gymmet jag tränar..förrän nu.

Niklas är gammal nog att köra veteran men envis nog för att stanna kvar i Seniorklassen Han tävlar i -70 och ska upp nu både på SM och Lucia. Ska bli skönt att ha honom vid min sida på vägen fram! Talangjakten satte inte igång officiellt förrän 1 Juli, en ganska lång väntan från början av April det. På den tiden han dock Niklas hjälpa mig med träningen och me mig små tips här och där som verkligen förbättrade min träning. Jag har alltså vunnit på många sätt genom att bli uttagen som Talang 2011.

Niklas bidrar inte bara med erfarenhet och ett par extra ögon utan även omtanke och en känsla av trygghet. En riktigt bra vän har han blivit på denna korta tiden och jag är oerhört tacksam för det.
Den senaste tiden har det dock varit tomt då han ”semestrat” i USA hela Juli. Att träna på Gold’s Gym, gå på Amerikanska byggartävlingar och träffa proffs som Kai Greene inspirerade dock bara honom till ännu hårdare träning så även om det kallas ”semester” var det nog hårda bud som gällde även där. Idag återvände han hem till lilla Växjö och det känns skönt. Han kan alltid motivera mig när det är tungt.

Tack Niklas!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar